Close

AquaMax


MISIJA

Stalnim razvojem proizvoda i proizvodnje, usvajanjem novih tehnologija i znanja, ponuuditi tržištu proizvode koji svojim vrhunskim  kvalitetetom,savremenim dizajnom i pristupačnom  cijenom konkuriraju europskim i svjetskim markama, te time podići zadovoljstvo i kvalitetu življenja kupaca. Naši su stručni i radni potencijali, suvremena sredstva rada, inovativnost i iskustvo u proizvodnji kupaonskog asortimana , garancija da ćemo ispuniti vaša očekivanja.

VIZIJA

Fokusirani na iskustvo i znanje te pozitivnim odnosom prema kupcima želimo postati vodeći proizvođač kupaonskog asortimana  te biti prvi izbor pri odabiru kupaonog asortimana, Aquamax postaviti kao sinonim za kvalitetu i pouzdanog partnera.

STRATEGIJA

Naše strateško opredjeljenje u narednim godinama je orjentacija prema kupcima uz kontiniurano praćenje i razvoj odnosa sa kupcima, partnerima dobavljačima, društenoj zajenicii te konstantan tehnološki razvoj, proširenje proizvodnog asortimana i usluga vezanih za zahtjeve modernog društva.

 Cilj nam je konstantno povećanje broja korisnika naših proizvoda uz sistemsko poboljšanje odnosa s kupcima i zadovoljenje njihovih zahtjeva u što kraćem vremenu. S tim u skladu provodimo kontinuirano obrazovanje vlastitih kadrova i osiguravamo motivirajuću radnu atmosferu kako bi bili i ostali moderna i pouzdana tvrtka i atraktivan prtner  regionalnog, europskog pa i svijetskog ugleda.